DA   EN   SV
For at se vores fulde sortiment, priser og opnå den fulde adgang til vores webshop, skal du logge ind.
Log ind på din konto her eller registrer dig som kunde her.

Tilbage i 1994 etablerede vores direktør, Jørgen Pedersen, DCS ApS i Trige, nord for Aarhus, med det simple formål at indkøbe og sælge IT-produkter. Siden da er der sket meget, men kunderne er de samme: IT-forhandlere, IT-virksomheder og IT-afdelinger i virksomheder.

Med 25 års erfaring i IT-branchen har vi stor viden om markedet og opbygget et stort netværk, som gør os i stand til at levere det helt rigtige produkt til den helt rigtige pris - og med den mest dedikerede service.

Fødderne solidt plantet på jorden - men med højt til loftet og store ambitioner

I dag beskæftiger vi 100 medarbejdere, som på den ene eller anden måde er beskæftiget i processen fra indkøb til salg af IT-produkter, og vores løbende markedstilpasning har betydet, at vi siden etableringen har drevet en en sund, selvfinansieret forretning.

Vi forsøger hele tiden at finde områder, hvor vi kan gøre det lidt bedre i morgen, end vi gjorde i dag, og den tilgang har været en nøglefaktor for, at vi i dag er én af Danmarks største privatejede IT-virksomheder, én af de største IT-distributører i Danmark og omsætter for et treciftet millionbeløb år efter år
- dog med hjælp fra lidt flere medarbejdere, computerer og systemer, end da vi startede op.

1994 | Begyndelsen

DCS ApS bliver stiftet af vores direktør, Jørgen Pedersen, i Trige nord for Aarhus, med det simple formål at indkøbe og sælge IT- og elektronikprodukter.

 

1996 | Èn af Danmarks første webshops

DCS.dk ser dagens lys, og det mest håndgribelig bevis på vores digitale DNA kommer til udtryk som én af Danmarks allerførste webshops.

 

1998 | 100 millioner kroner i omsætning

Kun fire år efter vores etablering i 1994 når vi den første store milepæl med en årlig omsætning på 100 millioner kroner.

Og i 2008 runder vores omsætning 200 millioner kroner.

 

2009 | 3. bedste logistik i distributionsbranchen

Frem til 2012 rangerede forhandlerne og CRN hvert år distributørerne på tværs af kategorier som pris, sortiment, rådgivning og logistik. Og i 2009 opnåede vi en 3. plads på logistik og leveringssikkerhed.

Logistik er fortsat ét af vores helt store konkurrenceparametre, og vi har siden foretaget signifikante investeringer i logistikken.

 

2016 | Lager- og sortimentsudvidelse

I 2016 flyttede vi fra Aarhus N tilbage til Trige, hvor vores nye domicil bød på langt bedre forhold til at udvikle vores forretning. Det gjorde vi gennem optimering af vores lagerprocesser og ved at lægge de næste lag på vores sortiment.

Sortimentet og lagerprofilen er også i dag ét af vores helt store fokuspunkter.

 

2017 | Ny digital platform og webshop

Efter at have udviklet på platformen i mere end 3 år lancerede vi endeligt vores nye digitale platform og webshop i 2017. Foruden helt nye digitale kundemuligheder, bød den nye platform på en udvidelse af vores online sortiment og digitale integrationer.

Det er nogle af de samme faktorer, der i dag danner rammerne for en stor del af vores samhandel med kunder.

 

2018 | 500 millioner kroner i omsætning

2018 blev året, hvor vi rundede en omsætning på en halv milliard.

En stor del af væksten blev sikret af investeringen i vores digitale platform, som vi lancerede tilbage i 2017.

 

2019 | Udvidelse i ejerkredsen

I 2019 etablerede vi vores nuværende ejerkreds, bestående af Jørgen Pedersen (CEO), Daniel Pedersen (COO) og Thomas Kirkeby (CMO), hvilket betyder, at DCS ApS fortsat i dag er 100% dansk og privatejet.

Og faktisk er vi nu én af Danmark største privatejede IT-virksomheder, målt på omsætning.

 

2020 | Lagerudvidelse og nyt WMS

Som det næste, naturlige skridt i vores udvikling tilføjede vi i 2020 1.000 m2 yderligere til vores lager, da vi implementerede vores nye WMS, som foruden en kapacitetsforøgelse gav os endnu flere muligheder for at optimere logistikken.

Det gjorde vi med særskilt fokus på at minimere risikoen for fejl i processen fra ordre til modtagelse af varen for at højne vores leveringssikkerhed og -kvalitet.

 

2021 | 1 milliard kroner i omsætning

I 2021 nåede vi endnu en milepæl for virksomheden, da vi rundede 1 milliard kroner i omsætning.

Den kraftige vækst vat i høj grad funderet i vores optimerede lagerprofil, digitale platform og effektive logistik i en tid præget af varemangel, digitalisering og et udfordret globalt marked.

 

2022 | Nyt domicil og implementering af automatiseret lager

I midten af 2022 tog vi vores nye domicil og automatiserede lager i brug, hvilket skal være med til at skabe grundstenen for virksomhedens fortsatte udvikling.

Lagersystemet tager blandt andet højde for en optimeret emballageprofil, øget fokus på CSR og forbedret sikkerhed for leverancer.

 

202? | Næste skridt

Med en vision om at drive "digitalt købmandsskab" forsøger vi at lade vores værdier komme i udtryk i den videre udvikling for DCS ApS.

  • Købmandskab: Tilgængelighed, korrekt prissætning og leveringsevne.
  • Enkelthed: Ingen overkomplicering af interne processer eller kundeoplevelser.
  • Effektivitet: Digitalisering af så mange processer som muligt, eliminering af flaskehalse og optimering af interne og eksterne processer.
  • Omstillingsparathed: Hurtig ageren på trends og tendenser i omverdenen og markedet gennem hurtig implementering af beslutninger.

 

> Læs mere om os her