DA   EN   SV
For at se vores fulde sortiment, priser og opnå den fulde adgang til vores webshop, skal du logge ind.
Log ind på din konto her eller registrer dig som kunde her.

HERMA Lim dispenser Sort

HERMA - Lim dispenser

Klæbende Den selvklæbende gummiering med den fine vedhæftning rulles af i lange punktstriber efter ønske; blot ved at rulle den 15 meter lange rulle ud overføres gummieringen lige eller i kontur. Velegnet til en godt hæftende og ren opklæbning på kontoret, i husholdningen, til hobbybrug, f.eks. fotos, udsnit, kvitteringer, gaver osv. Delene, der klæbes på, kan sættes på igen kort tid efter, at de er limet på. Derefter sidder de permanent fast. Limen er fri for opløsningsmidler og syrer. Med den praktiske dispenser-rulle fra HERMA kan limdispenseren straks bruges igen: Åbn dispenseren, læg rulle i, luk - færdig.

  • Varenummer 987667517

    Model 1014

    Producent HERMA

    EAN 4008705010146

    Vægt 0.06 kg

  • Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.
Produktbeskrivelse HERMA lim dispenser
Tilbehørstype Lim dispenser
Længde 15 m
Farve Antracit (sort)
Generelt
Længde 15 m
Tilbehørstype Lim dispenser
Diverse
Farve Antracit (sort)

Klæbepunkter i lange striber efter ønske

Den selvklæbende gummiering med den fine vedhæftning rulles af i lange punktstriber efter ønske; blot ved at rulle den 15 meter lange rulle overføres gummieringen lige eller i kontur

Send en E-mail til vores support
Før køb: [email protected]
Efter køb: [email protected]

RMA

Hvis du har købt en vare hos os, som mod forventning er defekt og du ønsker at reklamere over den, skal vi have den ind til vores tekniske afdeling for undersøgelse, før afhjælpning kan foretages. Vores reklamationsbehandlingstid er normalt 2-14 dage. Ved udgåede modeller tages forbehold for at producenten / vores leverandør, ikke kan overholde vores normale reklamationstid.

Er varen fejlbehæftet og overholder vores reklamations-bestemmelser, skal der oprettes en RMA-sag i vores RMA-system på https://dev.dcs.dk/en/profile/rma/.

Har du spørgsmål vedr. RMA oprettelse, bedes du sende en mail, direkte til vores RMA afdeling: [email protected]