SV/   EN/   DA/
För att få full tillgång till vår webbshop, hitta hela vårt sortiment och se våra priser, måste du vara inloggad.
Logga in på ditt konto här eller registrera dig som kund här .

AGM - rugged smartphones, der lever op til dine forventninger

AGM producerer rugged smartphones og alle produkter har det til fælles, at de er udviklet til at klare ekstreme forhold som fx ekstrem kulde, varme, vand, støv, mudder –​ ja kort sagt mere end de fleste andre mobiler.

AGM har tidligere produceret OEM for CAT til de velkendte rugged mobiler, men har nu valgt at fokusere på deres egne produkter. Det betyder, at AGM leverer kvalitet, der er på højde med CAT til priser, der ligger et niveau under.

Derudover er der på AGMs mobiler lagt flere ressourcer i at designe produkter, som i højere grad lægger sig op ad iPhones og Samsung smartphones end CATs noget robuste design. Det betyder, at du finder mobiler herunder med en tykkelse på ned til lidt over 1 centimeter, quick charge, lang batterilevetid, Gorilla Glass og selvfølgelig IP68-certificering, der i design minder om mange af de smartphones, man finder på gaden –​ blot langt mere hårdføre.

AGM henvender sig både til håndværkeren, der søger et alternativ til arbejdsmobiler fra Samsung og CAT; medarbejderen der blot har brug for at kunne ringe op fra sin trykknaptelefon; outdoor-fanatikeren, der udsætter sig selv om sin mobil for ekstreme forhold og selvfølgelig den helt almene forbruger, der bare gerne vil have et produkt, der lige holder til dét mere end andre på markedet.

Fører aktuelt fem forskellige AGM-modeller i vores sortiment

> AGM X3

AGM X2

AGM X2 SE

> AGM A9

> AGM M2

> Læs mere om hvert enkelt model herunder

 

AGM X3

AGM X3 - Kåret til den bedste "robuste" smartphone​

AGM X3 har netop vundet prisen for "best ruggedized device" af Mobile Industry Awards 2019. Hvilket betyder at den er kåret til den bedste robuste telefon på markedet.

I juni 2019 afholdte "Mobile Industry Awards" deres årlige awardshow. Der blev uddelt priser i mere end 20 kategorier herunder "most ruggedized phone" som gik til AGM X3. Nogle af de øvrige priser gik til a-brands som Apple...

AGM X3 er topmodellen i vores sortiment, og det betyder, at der hverken er sparet på funktionalitet eller design.

AGM X3 er det nyeste skud fra stammen, når det gælder AGM smartphones. Denne model adskiller sig ved at være større, hurtigere, og mere holdbar end de tidligere modeller. Med sin IP68- og MIL-STD-810G certificering sikrer du dig en telefon, der klarer sig igennem alle de strabadser hverdagen byder på.

Med AGM X3 får man ikke blot en "arbejdstelefon", du får en telefon der designet til din hverdag. Med sin snapdragon 845 chip og 8gb ram. Sikrer du dig at have en stabil og pålidelig telefon der aldrig svigter - som oven i købet er lynhurtig.

Derudover kommer AGM X3 med double bagkamera (12MP+24MP) og et frontkamera (20MP), 5,99" skærm, der sikrer brugervenligheden og totaloplevelsen ved spil eller film.


Herunder er der sat fokus på nogle af de mange funktioner og kvaliteter AGM X3 kommer med:

 

IP68- og MIL-STD 810G- certificeret

Der findes efterhånden en del IP68-certificeret telefoner på markedet, sågar også smartphones. Men der hvor AGM X3 adskiller sig er i sin MIL-STD-810G-certificeringen.

MIL-STD-810G-certificeringen er en militær-standard udviklet i USA. Det er en certificering, der kun kan opnås af de mest robuste produkter, dette har længe ikke være teknisk muligt at opnå denne certificering på en smartphone, men dette har AGM X3 lavet om på.

For at opnå MIL-STD-810G-certificeringen, bliver telefonen testet til det yderste herunder:
Modstandsdygtighed over for fald og stød, væsker, vibrationer, partikler, luftfugtighed, temperaturtolerance, tryk, elektromagnetisk interferens, vand, støv, trådløs funktion. Listen er lang, men vigtigst er at AGM X3 er yderst holdbar.


 

 

DUAL-SIM, fingeraftryk, quick charge og lang batterilevetid

AGM X3, kan bestemt måle sig med de nærmeste konkurrerende produkter på markedet. Med den nyeste Snapdragon 845 2,8GHz er denne X3 25-30% hurtigere end forgængeren X2.

Sublim lyd til hverdagen. Uanset om du skal høre radio på arbejdspladsen, eller se film i sofaen, så kommer AGM X3 med højkvalitetshøjtaler fra JBL. Dette skaber en lyd man normalt ikke forbinder med en smartphone både i styrke og kvalitet.

Med 4100 mAh batteri sikrer du dig en telefon der holder hele dagen og som oftest to. Udover den lange batterilevetid, får du også en smartphone der tillader Quick Charge og trådløs opladning.

AGM X3 er fyldt med fede funktioner. Herunde kan blandt andet nævnes "facescan" som låser din telefon op blot ved at kigge på den. Hvis du ikke ønsker at benytte denne funktion er der en fingerscanner som let og hurtigt giver dig adgang til din AGM X3


Det er alle sammen features, som er med til at placere AGM X3 helt i toppen af markedet for rugged smartphones.

AGM X3 5.99" 32GB

 • Produktnummer 994662907
 • Modell AX3EU128BL03J
 • Varumärke AGM MOBILE
 • EAN 6934663685622

 

 

AGM X2 SE

AGM X2 SE skridtet lige under topmodellen i vores AGM-sortiment


Med AGM X2 SE får man en rugged smartphone, der lever op til langt de fleste slutbrugeres behov, til en noget lavere pris end AGM X3.
 

 

En high-end rugged smarthphone til mid-range pris

AGM X2 SE udmærker sig i forhold til sammenhængen mellem specifikationer, design og pris, hvilket lidt flere features og i et lidt mere gennemført design.
 

AGM X2 SE er IP68- og MIL-STD-810G-certificeret, hvilket gør den vandtæt ned til 1,5 meter, modstandsdygtig over for fald fra op til 1,5 meter og 99 % støvtæt.


Med andre ord, kan AGM X2 SE holde til langt de fleste udfordringer, man som slutkunde kan forvente, at en rugged smartphone holder til.
Derudover kommer AGM X2 SE med et 6000 mAH batteri, der leverer på til 480 timers standby-tid og som lades til 70 % af den maksimale kapacitet på kun 30 minutter via quick charge-funktionen.


AGM X2 SEs lavere pris end AGM X3 gør, at vi hos DCS ser den som en high-end rugged smartphone til mid-range pris - hvilket vil sige, at AGM X2 SE har stor værdi for kunder og slutbrugere.

 

 

To forskellige udgaver

Vi har taget AGM X2 SE ind i vores sortiment i to forskellige udgaver: èn med bagside i læder og èn med bagside i glas.


Det er selvfølgelig med til at give noget fleksibilitet i forhold til designet, og så kan udgaven med læder-bagisden være endnu mere modstandsdygtig over for stød og slag, da læder som bekendt ikke kan splintres som glas.


 

Du finder AGM X2 SE i de to forskellige udgaver lige herunder.

 

AGM Glass X2

 • Produktnummer 992921110
 • Modell AGMGlassX2
 • Varumärke AGM
 •  

AGM X2 SE 5.5" 64GB Sort

 • Produktnummer 993676743
 • Modell AX2EU64BLL13
 • Varumärke AGM MOBILE
 • EAN 6934663695621

AGM X2 SE 5.5" 64GB Sort

 • Produktnummer 993683738
 • Modell AX2EU64BLL14
 • Varumärke AGM MOBILE
 • EAN 6934663665846

 

AGM A9

AGM A9 er måske det allermest spændende AGM-produkt i vores sortiment i øjeblikket, og det skyldes ikke mindst prispunktet i forhold til design og specifikationer.


Med AGM A9 får man nemlig blandt andet et 5,99" 2160x1080 Full HD+ IPS display med Gorilla Glaas 5 og glove mode, der sikrer, at touch-funktionen fungerer med handsker på op til 1,5 mm tykkelse.
 

Som det gør sig gældende med de dyrere AGM-modeller i vores sortiment er AGM A9 IP68- og MIL-STD-810G-certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt ned til 1,5 meter, 99 % støvtæt, modstandsdygtig over for fald fra op til 1,5 meter og testet i temperaturer mellem -30 og 55 grader.


Derudover får man reelle high-end funktionaliteter på en rugged smartphone til under 2.000-,
- heriblandt 16 mp og 12 mp kameraer, oplåsning via fingeraftryk og quick charge 3,0.

 

 

Altid ved hånden

AGM A9 er udviklet til anvendelse i hårde miljøer, og derfor er det muligt at betjene produktet med handsker, ligesom man via det 5400 mAH store batteri har power nok til op til 14 timers opkald.


Derudover kommer AGM A9 selvfølgelig med DUAL-SIM, som de øvrige AGM-produkter i vores sortiment, hvilket reelt overflødiggør, at brugeren både har en smartphone til privat- og arbejdsbrug.


Hvis man ikke ønsker at bruge data til musikafspilning, kommer AGM A9 også med indbygget FM-tuner og fire indbyggede højttalere, der er med til at overflødiggøre tilslutning af eksterne højttalere.

 

 

 

Afløser for den populære AGM A8 

AGM A9 er den direkte afløser for vores tidligere bestseller AGM A8, og prisen ligger en tand højere, end hvad der var tilfældet for AGM A8 - men det er der en række gode grunde til.


Displayet har fået en opgradering og er gået fra 5" til 5,99", mens tykkelsen er skåret helt ned til 12,6 mm på AGM A9 mod 16 mm på AGM A8. Derudover har AGM tilføjet MIL-STD-810G-certificeringen til A9'eren, ligesom processoren har fået en opgradering til en 1,8 GHz Qualcomm Snapdragon 450-processor, mod den langsommere 1,4 GHz Qualcomm Snapdragon 410-processor på A8'eren.


AGM A9 kommer yderligere med et større batteri på 5400 mAH mod 4050 mAH på A8'eren, ligesom AGM A9 understøtter quick charge 3,0, der sikrer opladning til 70 % af batteriet kapacitet på kun 30 minutter.


Generelt kan man altså sige, at AGM A9 har fået en opgradering over hele linjen sammenlignet med den nu udgået AGM A8, så der findes en reel merværdi på trods af den højere pris.

 

AGM A9 5.99" 32GB

 • Produktnummer 995349897
 • Modell AA9EU32BL03J
 • Varumärke AGM MOBILE
 • EAN 6934663698622

 

AGM M2

Ved første øjekast ligner AGM M2 er helt simpel trykknaptelefon - og det er faktisk næsten lige nøjagtigt, hvad det er.


Udover rugged smartphones spækket med features har vi nemlig også taget en helt simpel arbejdsmobil fra AGM ind i sortimentet, der som udgangspunkt ikke kan meget andet end at ringe og skrive SMS-beskeder.


Derudover kommer AGM M2 med en række features, som adskiller den fra øvrige trykknaptelefoner, som blandt andet det 1970 mAH store batteri, der sikrer standby tid på op til 300 timer.


Og der ville naturligvis ikke være tale om et AGM-produkt, hvis det ikke var mere hårdført end andre produkter på markedet - og det er er selvfølgelig også tilfældet med AGM M2.

 

Hårdfør og simpel

AGM M2 er, som vores øvrige AGM-produkter, IP68-certificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt ned til 1,5 meter, 99 % støvtæt og modstandsdygtig over for fald fra 1,8 meter, ligesom den er testet ved temperaturer mellem -20 og 50 grader.


Det betyder, at man uden bekymringer kan udsætte AGM M2 for lidt af hvert i krævende miljøer, der stiller krav til produktet, som andre trykknaptelefoner ikke kan håndtere.


Derudover kommer AGM M2 med ekstra store knapper og simpel navigation på det 2,4" store display.
Det er med til at give et klart indtryk af, at AGM M2 er udviklet med udgangspunkt i, at det skal være så hårdført og simpelt at anvende som overhovedet muligt.

 

Derfor kommer AGM M2 blandt andet med DUAL-SIM og en række lettilgængelige funktioner, som gør hverdagen lidt lettere for brugerne.

 

 

Altid en lommelygte ved hånden

AGM M2 er designet til at blive brugt af håndværkere, der som udgangspunkt blot skal bruge et simpelt produkt, der virker hver gang, og som har let adgang til en række nøglefunktioner, der gør hverdagen lidt lettere.


Derfor kommer AGM M2 med en indbygget kraftig lommelygte, som altid er tilgængelig med et enkelt tryk på de store knapper.


Derudover får man også en FM-radio, som man enten kan bruge via det medfølgende headset eller en separat højttaler.


AGM M2 er altså et oplagt valg, hvis det skal holdes simpelt og funktionelt til en utrolig lav pris.


 

AGM M2 2.4" 32MB Guld

 • Produktnummer 993361226
 • Modell AM2GLBL02
 • Varumärke AGM MOBILE
 • EAN 6934663615452

AGM M2 2.4" 32MB Sort og sølv

 • Produktnummer 993756945
 • Modell E0997-M2-02
 • Varumärke AGM MOBILE
 • EAN 6934663612161